Voor de organisatie van diverse vaste taken binnen de vereniging zijn een aantal afzonderlijke commissies, natuurlijk bemand met vrijwilligers, verantwoordelijk. Zo hebben we een Introductiecommissie, een Jeugdcommissie, het WhoZnext-team, een Technische commissie, een Commissie Evenementen, een Padel commissie een Commissie Clubkampioenschappen, een Commissie DAAN Open een Sponsorcommissie en een commissie Parkbeheer. Daarnaast hebben we op onze club een Vertrouwenspersoon  voor hulp bij lastige situaties.
Hieronder vind je alle informatie over de commissies en de vertrouwenspersoon.


Als je nieuw bent bij onze club, wil je je natuurlijk zo snel mogelijk thuis voelen. De introductiecommissie helpt je daarbij.

Deze commissie zorgt dat nieuwe leden vanaf 16 jaar sneller mee kunnen doen binnen de vereniging. Bijvoorbeeld door het organiseren van de introductieavonden in april. Kennismaken en gezelligheid staan daar voorop. Na een training wordt er een partijtje getennist. Deze avonden zijn voor elk tennisniveau interessant, dus niet alleen voor beginners. We sluiten de serie introductieavonden altijd af met een gezellig toernooi voor de nieuwe leden.

Kijk op de pagina van de Introductiecommissie voor meer informatie en bij de agenda voor alle andere activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Je kunt je via de agenda direct inschrijven voor de activiteit van je keuze.

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt de commissie bereiken via , of bellen naar één van de commissieleden.

Dit zijn de leden van de introductiecommissie:


voorzitter

Introductiecommissie

Stefan Lightfoot
T
E

commissielid

Introductiecommissie

Corinne Bouwman
T
E

commissielid

Introductiecommissie

Ellen Smulders
T
E

commissielid

Ans Kuipers

commissielid

Bart Stump


Op Beekhuizen hoort de jeugd er helemaal bij. Daar zorgt de jeugdcommissie wel voor!
Deze enthousiaste en supergezellige tennisliefhebbers willen hen een onvergetelijke Beekhuizen-tijd geven.

De jeugdcommissie van Beekhuizen staat voor iedereen open en niets is hen te gek. Heb jij de ambities om de opvolger van Nadal, Federer of Clijsters te worden? Wil je gewoon gezellig met je vrienden een balletje slaan of andere leuke sportieve mensen ontmoeten? Toptennis, toernooien, kampen, clubkampioenschappen, lekker feesten, lid worden van ons WhoZnext-team: alles is mogelijk!

Ook de jongste leden worden niet vergeten. Speciaal voor onze mini's organiseert de jeugdcommissie indoortoernooien en competities op mini- en ¾-veld. Ons eigen tenniskamp op Beekhuizen is natuurlijk de leukste week van het jaar, en veel jeugdleden zien we actief bezig als ballenkinderen op ons eigen Willemsen Makelaars Open Jeugd Toernooi.

Je kunt de commissie bereiken via .

Dit zijn de leden van de Jeugdcommissie;


voorzitter

Jeugdcommissie

Arjan van den End
T 0681864128
E

Competitie rood en oranje

Jeugdcommissie

Pascale Wooning
T
E

Competitie rood en oranje

Jeugdcommissie

Tamara Kemperman
T
E

Competitie groen en geel

Grietsje van den Berg
E

lid

Kees Oostrom
T 06-17240171
E

lid

Stein Driessen
T 06-29134201
E

lid

Pauline ZendijkWhoZnext is een gezellige groep jeugdspelers. Ze zitten allemaal op de middelbare school. Samen met een coach organiseren ze leuke toernooitjes en activiteiten voor de jeugd.

Het idee voor WhoZnext is ooit ontstaan doordat de KNLTB een actie opzette om vrijwilligerswerk te promoten onder de jeugd. Hiervoor hebben ze toen het concept WhoZnext bedacht.

Wat doet WhoZnext zoal?

WhoZnext doet van alles voor de club en de jeugd. Om je een beeld te geven:

 • Een uitwisseling organiseren met een andere vereniging samen met hun WhoZnext-team.
 • Organisatie van bijvoorbeeld het Vaderdagtoernooi of een ander toernooi.
 • WhoZnext ondersteunt de jeugdcommissie bij toernooien voor de jonge jeugd.
 • En af en toe helpen de WhoZnext-leden bij een activiteit tijdens het kamp.

Kom ook bij WhoZnext!

Ben jij een enthousiaste jeugdspeler en zit je op de middelbare school en zou je bij het WhoZnext-team willen? Mail daarvoor je contactgegevens en een korte motivatie naar .

Dit zijn de leden van het WhoZnext-team:


WhoZnext-teamlid

WhozNext

Bruno Grillo
T
E

WhoZnext-teamlid

WhozNext

Christiaan van den Heuvel
T
E

aanvoerder WhoZnextteam

WhozNext

Pauline Zendijk
T
E

WhoZnext-teamlid

Kelian Bierlaagh
EEr is altijd iets te doen op Beekhuizen. Diverse commissies zorgen ervoor dat alle evenementen steeds weer een feest worden.

Vanuit het bestuur is Loïs Wagenvoort verantwoordelijk voor de commissie Evenementen. Daaronder vallen allerlei andere commissies, die grote en kleinere activiteiten organiseren. Bijvoorbeeld de commissie DAAN Open en de commissie Clubkampioenschappen. Maar ook de organisatie van het 50+-toernooi, de introductielessen voor nieuwe leden en nog veel meer. Daarnaast bedankt het bestuur van TV Beekhuizen elk jaar alle vrijwilligers tijdens de BBHH.

We hebben jaarlijks een aantal vaste evenementen. Het seizoen begint altijd met de Open Dag voor jong en oud en het Openingstoernooi. Daarna volgen de introductieavonden. Die worden natuurlijk afgesloten met een spetterend introductietoernooi. Zowel in het voorjaar als in het najaar is er een 50+-toernooi. Tijdens de Clubkampioenschappen strijden leden elk jaar om de titel. En tijdens het DAAN Open zijn gasten vanuit het hele land welkom op ons park.

Maar naast de vaste evenementen staan we altijd open voor eigen initiatieven van leden! Of je nu competitie speelt of gewoon graag af en toe een partijtje tennist: voel je vrij om eens iets leuks te organiseren. Denk aan een Valentijnstoernooi voor singles, een winters 2-3-4-5-6-toernooi in de hal of een speciaal beginnerstoernooi. Of een andere leuke thematische activiteit natuurlijk. De evenementencommissie ondersteunt je daar graag bij, want zo is er voor elk wat wils.

Kijk gauw in de agenda wat er binnenkort zoal te gebeuren staat!


voorzitter

Commissie Evenementen

Lois Wagenvoort
T 06-21171155
E

commissielid

Commissie Evenementen

Lody Teeuwsen
T
E

commissielid

Commissie Evenementen

Frank van Rooijen
T
E

commissielid

Commissie Evenementen

Madelon Gerards

commissielid

Commissie Evenementen

Britt Donders


De technische commissie zet zich vooral in voor een goed verloop van de verschillende officiële KNLTB-competities. Competitie spelen is ongekend populair. Veel van onze leden doen mee met één of meerdere competities die worden aangeboden. Jij ook? Het geeft binding met je team en de club. Je bezoekt spelers op andere verenigingen en doorgaans is het erg gezellig. Via TV Beekhuizen kun je meedoen aan:

- De voorjaarscompetitie op dinsdagochtend, vrijdagavond, zaterdag of zondag in april en mei.
- De zomeravondcompetitie op woensdagavond in mei en juni.
- De najaarscompetitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag in september en oktober (uitloop in november).

Ben je lid van TV Beekhuizen en wil je meedoen aan een KNLTB-competities of wil je meer informatie ontvangen? Meld je dan via .

Vrijwillige inzet teams

Sinds 2017 vragen we alle teams die meedoen aan één van de competities om met een vertegenwoordiging van twee of meer spelers mee te helpen om de competitie mogelijk te maken. Spelers zetten zich in, op een moment dat het hen uitkomt, als begeleiders tijdens een competitieochtend, -middag of -avond. De voornaamste taken zijn ballen en formulieren klaar zetten, teams ontvangen en zorgen voor een optimale baanbezetting. Samen is het goed geregeld!

Technisch beleid: 'Optimale verbinding'

De huidige technische commissie wil zoveel mogelijk eigen (jeugd)spelers laten doorstromen naar de (prestatiegerichte) competitieteams, samen met de jeugdcommissie en de trainers van Beekhuizen.
Het hoogste team in de gemengde zondagcompetitie is het boegbeeld van de club. Maar ook alle andere spelers, zowel junioren als senioren, zijn het visitekaartje van TV Beekhuizen.
Competitie spelen is een uitgelezen mogelijkheid om tennisambitie, teamspirit en gezelligheid samen te laten gaan. De kernwaarden van TV Beekhuizen zijn praktisch uitgewerkt in ons technisch beleid. Het uitgangspunt is: we streven naar optimale verbinding, binnen de eigen motieven en mogelijkheden..
Download hier het volledige technische beleid.

Dit zijn de leden van de Technische Commissie;


voorzitter

Technische commissie

Judith van Deth Dijkhuis
T 06-24289035
E

commissielid

Technische commissie

Joke Wieleman
T
E

commissielid

Technische commissie

Monique Bulthuis
T
E

commissielid

Monique Duits
E

commissielid

Technische commissie

Wendy Kooij Schoolderman
T 0643269977
E

commissielid

Technische commissie

Arjan van den End
T 06-81864128
E
1e en 2e team

Adviserend

Technische commissie

Kees Oostrom
ESinds halverwege 2016 beschikt TV Beekhuizen over een Padelbaan. Padel is een razendsnel opkomende racketsport met kenmerken van tennis en squash. De zaken rondom deze nieuwe sport op TV Beekhuizen worden geregeld door de Padel commissie.

Of het nu gaat om de abonnements- of strippenkaartvormen, het uitleen materiaal of de organisatie van 1-dags toernooien en de nieuwe Padelcompetitie; de Padel commissie houdt zich hier mee bezig.

Heb je een leuk idee of heb je zin iets te bekenen voor de Padel commissie? Neem dan gerust contact op. Je kunt de commissie bereiken via .

Dit zijn de leden van de Padel commissie:


commissielid

Padel Commissie

Kim Evers
T
E

commissielid

Padel Commissie

Anneloes Witsenburg
T
E

commissielid

Padel Commissie

Aafje Evers
T
E

commissielid

Wouter Pels

commissielid

Celina Klappers


Wie worden dit jaar de clubkampioenen? De commissie organiseert dit jaarlijkse evenement voor en door leden. Iedereen kan meedoen, want iedereen strijdt op zijn eigen niveau. Enkelspel, dubbelspel of mixpartijen: het kan allemaal. Gezelligheid staat voorop! Meedoen is een prima manier om nieuwe leden te leren kennen of je tennismaatjes uit te dagen in een wedstrijd.

De clubkampioenschappen voor jeugd en senioren vinden plaats in hetzelfde weekend. Daardoor is het gezellig druk op de club. Ieder jaar krijgt het toernooi een ander thema en organiseren we extra activiteiten op de finalezondag.

Meer weten? Of meehelpen met de organisatie? Neem contact op met Manuela Melis via .

Dit zijn de leden van de commissie Clubkampioenschappen:


voorzitter

Commissie Clubkampioenschappen

Theo van Baal
T
E

commissielid

Commissie Clubkampioenschappen

Sim Onck
T
E

commisielid

Commissie Clubkampioenschappen

Caroline Span
T
E

commissielid

Climmy Hanssen

commissielid

Ellen Smulders

commissielid

Linda van Hoof

commissielid

Ron Liesting

commissielid

Jorrit van Harten

Carlijn van Dehn

Elk jaar organiseert TV Beekhuizen een groot Open Toernooi voor alle speelsterktes. Iedereen met een KNLTB-lidmaatschap kan meedoen. Inmiddels is het één van de grootste toernooien van Gelderland geworden: jaarlijks doen zo'n 400 spelers mee, waaronder ook altijd een flinke groep Beekhuizenaren. Een hoofdsponsor zorgt voor het prijzengeld.

De commissie DAAN Open is bijna het hele jaar bezig met de voorbereidingen. De belangrijkste taken zijn het regelen van sponsoring, wedstrijdleiding, financiën en PR. In de weken voor het toernooi wordt het pas echt druk. Tijdens de toernooiweek zelf draait vooral de wedstrijdleiding overuren.

Heb je een nieuw idee of heb je zin om ook achter de wedstrijdtafel plaats te nemen? Neem dan gerust contact op. Je kunt de commissie bereiken via  

Dit zijn de leden van de commissie DAAN Open:


Voorzitter

Commissie DAAN Open

Yvonne Willemsen
T 06-54790110
E
voorzitter / Evenementen

Toernooileider

Commissie DAAN Open

Alwin van Engelenburg
T 06-33662123
E
Toernooileider / contactpersoon NRT 2 & cat. 1/2/3

Plaatsvervangend toernooileider

Commissie DAAN Open

Tim Evers
T
E
Plaatsvervangend toernooileider / communicatie

Communicatie / contactpersoon cat. 1/2/3

Lois Wagenvoort en Jordy Visser
T -
E
Communicatie en contactpersoon cat. 1/2/3

Evenementen

Commissie DAAN Open

Tim van Ruller
T -
E
Evenementen

Commissielid

Commissie DAAN Open

Madelon Gerards
T -
E
Communicatie

Penningmeester

Commissie DAAN Open

Norbert van Engelenburg
Penningmeester

Commissielid

Commissie DAAN Open

Marinde van Milligen
Evenementen

Horeca

Commissie DAAN Open

Marianne Spaan
Horeca

Commissielid

Corinne Bouwman
Catering

Onze sponsoren zijn erg belangrijk voor de vereniging. Daarom onderhoudt de sponsorcommissie warme relaties met hen.

Het team zorgt voor goed contact met bestaande sponsors. Daarnaast zoekt de commissie actief naar nieuwe sponsors. Natuurlijk kunnen ze je ook alles vertellen over de verschillende sponsormogelijkheden. Je leest er alles over op de pagina Sponsors.

Elke maand vergaderen de commissieleden. Ze zorgen ervoor dat het sponsorbeleid goed wordt uitgevoerd en ze bespreken de actuele ontwikkelingen. Je kunt ze bereiken via

Dit zijn de leden van de sponsorcommissie


voorzitter

Sponsorcommissie

Jochem Wolthuis
T
E

commissielid

Sponsorcommissie

Johan Seelen
T 06 - 24 64 62 60
E

commissielid

Sponsorcommissie

Remco van den Heuvel
T 06 - 52 63 23 33
E

commissielid

Sponsorcommissie

Tim van Ruller
T 06-19452570
EHet kan gebeuren dat je een vervelende situatie meemaakt met iemand op de club waar je last van hebt. Wanneer het moeilijk is om deze situatie alleen op te lossen, kun je bij onze vertrouwenscontactpersonen terecht. Ze luisteren naar je verhaal, zoeken samen met je naar mogelijkheden om de situatie op te lossen en bekijken met jou nadien of de oplossing voldoende heeft gewerkt. Gewoon even praten kan ook, soms is dat voldoende.

Informatie wordt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet. Eventueel kan je ook geholpen worden bij het indienen van een klacht bij de vereniging, sportbond of politie.

 


vertrouwenscontactpersoon

vertrouwenscontactpersoon

Anneloes Clerkx
T
E

vertrouwenscontactpersoon

vertrouwenscontactpersoon

Marieke tenNapel-Schutz,
T
E

vertrouwenscontactpersoon


T
E

De commissie Parkbeheer draagt zorg voor het onderhouden van ons prachtige tennispark. Meer weten over het beheer en onderhoud op Beekhuizen? Klik hier.

Naast deze commissieleden zijn er nog een paar onmisbare vrijwilligers actief met de jaarlijkse voorjaarsbeurt van de banen en andere werkzaamheden op het park; Peter Rijsdijk, Gerard Henkes en Guus Spaan.


voorzitter

Commissie Parkbeheer

Johan Seelen
T 06 – 24646260
E

groundsman

Commissie Parkbeheer

Hans Klemkerk
T
E

commissielid

Commissie Parkbeheer

Peter Rijsdijk
T -
E -

commissielid duurzaamheid

Jaap Kortman

commissielid duurzaamheid

Rudolf Bosveld
T -
E -


Zonnepanelen

Lid worden?

Met de introductiecommissie je draai vinden of tennis proberen met proeflessen!

>> Naar lidmaatschap en meer

Ook helpen?

Vele handen maken licht werk. Wil jij ook een handje helpen?

>> Naar pagina Ook helpen?

winter tafereel TVB
zomer tafereel TVB-2
zomer tafereel TVB-3
zonnepanelen

Onze Sponsors

 • element4
 • Willemsen makelaars NIEUW
 • DAAN
 • MK-JS
 • CJ-COIFFURE
 • teunissen
 • FYSIO TER HORST
 • PANNEKOEKHUIS-STRIJLAND
 • Bij-Spaan
 • Tien-met-payoff
 • De deel
 • House-of-tennis
 • DAAN
 • maassenvandenbrinkvelp
 • JD Security Systems
 • teunissen
 • PCGlogosite
 • Willemsen makelaars NIEUW
 • HURENKAMP
 • Pelssport2
 • BOAR LOGO JPEG
 • Den bramel
 • tennisstore
 • De deel
 • Appeldoorn-met-payoff
 • Pelssport2
 • JD Security Systems
 • Seelen interieurprojecten
 • Sky
 • PANNEKOEKHUIS-STRIJLAND
 • teunissen
 • slagerij-putman
 • DAAN
 • DDJ-accountants


 • barbarasgarden logo
 • House-of-tennis
 • INSTAAN
 • Kapona
 • slagerij putman
 • Tien-met-payoff
 • Melis 100 jaar
 • Appeldoorn-met-payoff
 • HURENKAMP
 • Den bramel
 • Willemsen makelaars NIEUW
 • FYSIO TER HORST
 • Kapona
 • slagerij putman


 • Infrasoil kleur 2018 def
 • Truckherstel

 • 5 square
 • ijsselstate
 • Hilver Automotive
 • Begelei
 • element4
Ga naar boven